Prachtige opdracht bij ABS Boekhorst

Van ABS Boekhorst kregen we een prachtige opdracht voor het leveren van o.a. Tesla gehomologeerde lasapparatuur.

ABS Boekhorst heeft in Zwolle een ander, ruimer pand betrokken. Hier hebben we 2 nieuwe Silver X-2503RV schuur hefbruggen geleverd en een aantal bestaande bruggen verhuist.

Op een aantal vestigingen is geĆÆnvesteerd in Tesla gehomologeerde lasapparatuur. In 5 vestigingen is de nieuwe geavanceerde GYS Autopulse puls Mig lasapparaat geleverd. Dit geavanceerde lasapparaat is geschikt voor het lassen van aluminium constructieve delen en wordt door o.a. Tesla geadviseerd. 

Daarnaast is er in de vestiging Zwolle een puntlasapparaat van GYS geleverd, de GYS PTI Evolution. Dit Puntlasapparaat beschikt over praktische iedere homologatie. Bovendien wordt iedere las afzonderlijk automatisch ingesteld en opgeslagen. Als het plaatwerk verandert, veranderen de instellingen automatisch mee. Lasfouten worden geĆ«limineerd. De lassen worden opgeslagen en via een SD kaartje worden de gegevens overgebracht naar een PC en kunnen aan het dossier worden toegevoegd. Hiermee is een pelproef overbodig.

Ook zijn er een aantal aluminium spotters geleverd, de innovatieve GYSpot arcpull 200. Hiermee worden ringen op het aluminium gelast en kan er met behulp van de pull hulpstukken en warmte, uitgedeukt worden. Voordeel is dat het aluminium niet beschadigd.

MSH equipment biedt de Boekhorst groep een uitstekende ondersteuning die verwacht mag worden bij dergelijke investeringen. In het trainingscentrum staat alle apparatuur opgesteld zodat alle praktische vragen direct opgelost kunnen worden. Ook de mogelijkheid van een praktijktraining is hier aanwezig.

Wij wensen de medewerkers van ABS Boekhorst heel veel werkplezier toe met deze investering!


Contact

Adam Smithweg 1
1689 ZW ZWAAG

 

T: 0228-561100
E: info@msh-equipment.nl

Bel mij terug:

Assortiment

Prijzen zijn exclusief BTW Copyright 2022 - MSH Equipment