Trainingen

In de autoschadeherstelbranche verandert er veel. Auto’s worden complexer, fabrikanten krijgen een steeds grotere invloed op het reparatieproces en de kennis van apparatuur wordt steeds belangrijker. Zonder de juiste kennis is het onmogelijk om reparatiewerkzaamheden op een efficiënte manier uit te voeren. Regelmatig een training volgen is een voorwaarde om bij te blijven met alle ontwikkelingen. 

In ons nieuwe en moderne trainingsruimte kunt u diverse praktijktrainingen volgen. Het aanbod van trainingen treft u hier onder aan. De trainingen worden gegeven in een fantastische ambiance en er wordt uitsluitend les gegeven met de allernieuwste apparatuur. 
Voor het volgen van gecertificeerde trainingen verwijzen wij u naar onze partners die regelmatig gebruik maken van onze trainingsruimte.

Experience room

Als u zich wilt oriënteren voor de aanschaf van apparatuur dan bent u bij ons aan het juiste adres.
In een goed geoutilleerde en inspirerende ruimte van 150 m2 kunt u volop autoschadeherstel inspiratie opdoen. Onze experience room staat vol met de nieuwste en meest innovatieve apparatuur en gereedschappen op schadeherstel gebied. Alles staat werkend opgesteld zodat de apparatuur goed uitgelegd kan worden en u volop test mogelijkheden heeft. We denken graag met u mee en geven u advies waardoor u een weloverwogen beslissing kunt maken.

U bent van harte welkom, maak gebruik van de aanmeld button. We nemen dan snel contact met u op zodat we goed voorbereid een afspraak met u kunnen maken.


Verhuur trainingsruimte

De trainingsruimte is op huurbasis beschikbaar als trainingslocatie voor autoschadeherstel trainingen. 

Alle faciliteiten zijn aanwezig. In het theorielokaal is een Smartboard digibord waar via een laptop al het cursusmateriaal op gepresenteerd kan worden voorzien van digitale aantekeningen. Er is een snelle en beveiligde glasvezel internetverbinding met voldoende aansluitingen om bv. klassikaal examens af te nemen. De ruimte is geschikt voor maximaal 14 cursisten.
Het paradepaardje is de praktijkruimte. Als u de ruimte huurt heeft u de beschikking over alle apparatuur. Afhankelijk van de cursus die er gegeven wordt kan de gewenste apparatuur klaar gezet worden. Ideaal en uniek voor cursisten omdat een training altijd plaats vindt met de nieuwste apparatuur. U kunt de ruimte huren inclusief volledige catering.
Wilt u meer informatie dan kunt u de huuraanvraag invullen.

Training door partners

De volgende partners maken regelmatig gebruik van onze trainingsruimte.

Wellicht mogen we u binnenkort ook verwelkomen!

Contact

Adam Smithweg 1
1689 ZW ZWAAG

 

T: 0228-561100
E: info@msh-equipment.nl

Bel mij terug:

Assortiment

Prijzen zijn exclusief BTW Copyright 2020 - MSH Equipment