Over MSH Equipment

Historie

In 1996 is MSH Equipment gestart met één doel: marktleider in de autoschadeherstel branche worden als importeur van autoschadeherstel equipment. Onze wortels liggen in Zwaagdijk, waar eigenaar Marcel Martens toentertijd met 2 man personeel een klein pandje betrok. De strategie om klanten een breed pakket innovatieve producten aan te kunnen bieden werkte en MSH Equipment groeide in klanten, medewerkers en productielijnen.

In 2001 werd het tijd voor een nieuw pand, wederom in Zwaagdijk. Inmiddels zijn wij in 2018 alweer voor de tweede keer verhuisd: ditmaal naar een modern en energieneutraal pand in Zwaag. (Hoorn) 

Wij zijn er trots op dat we samen met onze klanten zijn doorgegroeid: met veel van onze eerste klanten uit 1996 zijn wij een langdurige relatie aangegaan die tegenwoordig nog steeds van kracht is.

Visie

Onze visie is helder en duidelijk: het importeren en leveren van autoschadeherstel equipment. Met een ervaring van bijna 25 jaar mogen we best zeggen dat we zijn uitgegroeid tot een specialist op dit gebied. We kennen de autoschade branche door en door en zijn in staat om in te spelen op ontwikkelingen in de markt met een aanbod van innovatieve producten. Hierdoor kunnen we meedenken met de klant en betaalbare oplossingen aanbieden om werkprocessen en rendement te verbeteren. Dit doen we door het aanbieden van kwalitatief goede apparatuur, specialistische gereedschappen, toebehoren en verbruiksmaterialen. 

Als klant moet u kunnen vertrouwen op een passend advies, goede service en uitstekende productkennis. Ons team heeft goed opgeleide adviseurs om tot de beste productkeuze te komen en goede technische medewerkers voor een gedegen installatie en service. Verder hebben wij korte lijnen in het bedrijf waardoor we snel kunnen schakelen om in te spelen op de behoefte en wensen van de klant.


Contact

Adam Smithweg 1
1689 ZW ZWAAG

 

T: 0228-561100
E: info@msh-equipment.nl

Bel mij terug:

Assortiment

Prijzen zijn exclusief BTW Copyright 2022 - MSH Equipment