Onderhoud

Regelmatig onderhoud aan werkplaatsapparatuur voorkomt storingen en draagt bij aan een probleemloze werking.

Als u werknemers in dienst heeft bent u wettelijk verlicht om een Risico en Inventarisatieplan (RI&E) op te stellen. Hieruit volgt dat u verplicht bent om o.a. alle elektrische apparatuur (NEN 3140) en hefbruggen jaarlijks te laten keuren. U dekt hiermee uw aansprakelijkheid af.
Wij nemen deze zorg voor u uit handen. Onze goed getrainde servicemonteurs zijn all-round en beschikken over een up to date kennis. Zij keuren de apparatuur en voeren gelijk het onderhoud uit. Na het bezoek ontvangt u per mail van ieder apparaat een duidelijk rapport met de keuringspunten en eventuele opmerkingen. Het onderhoud wordt automatisch ingepland zodat u hier geen omkijken naar heeft. Er wordt volgens vastgestelde tarieven gewerkt zodat u van te voren precies weet waar u aan toe bent. Wilt u onderhoud laten uitvoeren of een prijs hiervan opvragen, vul dan het formulier in.

 

Hefbrug keuring volgens het RAI keurmerk

Het jaarlijks laten controleren van hefbruggen is volgens de Arbowetgeving verplicht.
MSH equipment is een van de deelnemende bedrijven van het RAI keurmerk. Bovag heeft in samenwerking met Focwa en Vaco een branchenorm opgesteld, goedgekeurd door de Arbeidsinspectie, en opgenomen in de ARBO catalogus. Is een brug goedgekeurd dan wordt deze voorzien van een keuringssticker en afgemeld in het RAI systeem. Regelmatig worden er steekproeven en beoordelingen van de keuring gedaan door een onafhankelijk instantie, het Liftinstituut, hiermee wordt de kwaliteit van het keurmerk gegarandeerd.
Wilt u een deskundige keuring op uw hefbrug en zeker zijn dat uw hefbrug op het moment van keuring veilig is, dan geeft het RAI keurmerk u de zekerheid dat het onderhoud en de keuring op een juiste wijze wordt uitgevoerd.
 

Installatie

Voordat de apparatuur geplaatst kan worden is een goede voorbereiding noodzakelijk. Wat wordt precies de plaats waar het apparaat komt, hoe staat dit op de werkplek, is er voldoende ruimte. Zijn de energievoorzieningen aanwezig en is er op de plek waar geboord wordt geen vloerverwarming die in de weg zit. Ons verkoopteam adviseert, inventariseert en maakt een rapport voor installatie.
We willen graag goed voorbereid aan het werk gaan dan kan er efficient gewerkt worden en kunt u zelf de benodigde voorbereidingen treffen. Met eigen transport vervoeren we de apparatuur en zorgen voor een zo soepel mogelijk verloop van de installatie. Zit u met verplaatsing van apparatuur? Doe gerust een beroep op ons, ook hiermee helpen wij u graag verder.
 

Storingen

Heel vervelend als u er mee te maken heeft maar soms kan er onverwacht een storing optreden. 
Onze telefonische helpdesk is dan het eerste aanspreekpunt. Door onze jarenlange kennis en ervaring zijn heel wat storingen telefonisch op te lossen en dat is fijn want dan kunt u direct verder werken. Als er een monteur langs moet komen bespreken we hoe urgent de storing is en wordt in overleg een bezoek ingepland. Zeker is dat u altijd op ons kunt rekenen, we doen ons uiterste best om storingen snel en adequaat op te lossen. Soms lukt het niet en stellen we een gratis leenapparaat ter beschikking zodat u toch verder kunt werken.
U kunt uw storing telefonisch melden: 0228-561100 of via de storingsmelding, onze helpdesk neemt zo spoedig mogelijk contact met u op.
 

Contact

Adam Smithweg 1
1689 ZW ZWAAG

 

T: 0228-561100
E: info@msh-equipment.nl

Bel mij terug:

Assortiment

Prijzen zijn exclusief BTW Copyright 2022 - MSH Equipment