Visser Truckrestauratie blij met investering

Tevreden klanten zijn de kroon op ons werk en dat is waar we als team MSH equipment voor gaan. Regelmatig krijgen we enthousiaste klanten terug en dat willen we graag delen.

Het was april 2020 toen Peter Visser van Visser Truckrestauratie uit de Goorn bij ons binnen stapte. Peter was op zoek naar een eenvoudig puntlasapparaat. 

We proberen in ieder gesprek een goed beeld te vormen van het werkaanbod van de klant en de apparatuur waarmee gewerkt wordt. Zo ook in dit geval en we kwamen al snel tot de conclusie dat de lasapparatuur waarmee gewerkt werd niet de juiste was. Peter had zo zijn bedenkingen hierover. Het advies was: koop een GYS T3 lasapparaat voor hardsolderen, staal en aluminium lassen. Daarnaast een jonge gebruikte GYS puntlasser en een pneumatisch fels apparaat. Dat was heel wat anders dan waar Peter voor binnenstapte. In de experience room van MSH equipment zijn tijdens het  bezoek wat demonstraties gedaan en dat zag er verbluffend goed uit. 

Uiteindelijk is besloten de apparatuur aan te schaffen onder voorbehoud van het slagen van de demonstratie.

De demonstratie ging helemaal naar wens, er werden nog wat spullen bijgeleverd, o.a. een nieuwe lashelm met True Color voor optimaal zicht in kleur tijdens het lassen. Hardsolderen was een nieuwe techniek en dit ging verrassend goed vond Peter.


We zijn in januari 2021. Peter kwam langs op de zaak met een mooie foto reportage. Super blij dat hij de investering gedaan heeft en geeft aan veel tijd te besparen tijdens de laswerkzaamheden. We gaan nu kijken naar verdere uitbreiding in equipment.

Mooi om de foto’s te zien, dit is nog het echte vakwerk. Peter zoekt nog een jong iemand die het vak wil leren dus jongeren……dit is je kans!


Contact

Adam Smithweg 1
1689 ZW ZWAAG

 

T: 0228-561100
E: [email protected]

Bel mij terug:

Assortiment

Prijzen zijn exclusief BTW Copyright 2024 - MSH Equipment