Mooi project bij Autoschade Herstel Haarlemmermeer

Onlangs hebben we een mooi project opgeleverd bij Autoschade Herstel Haarlemmermeer in Nieuw Vennep.

Dit bedrijf was op zoek naar een schaarhefbrug om in te bouwen in de vloer, voor uitlijnmogelijkheden en ADAS kalibratie. Vanwege de goede ervaringen die er zijn met ATH hefbruggen is wederom gekozen voor een ATH brug, deze keer een inbouw schaarhefbrug van 5000kg met een geïntegreerd wielvrijsysteem.

Er komen veel vragen over het inbouwen van een brug; hoe gaat dit precies in z'n werk? We hebben gevraagd aan Dennis Breed, de eigenaar, om alle stappen te fotograferen, zodat we van begin tot eind een mooie fotoreportage hebben. Dat is gelukt en mooi in beeld gebracht, Dennis hartelijk dank hiervoor!

Hopelijk helpt het u, als u zich aan het ori├źnteren bent voor een inbouwbrug, om de stappen in het proces te zien. Normaliter zijn we geen voorstander van inbouwen van bruggen, omdat na een aantal jaren de routing wijzigt en je dan niet meer kan veranderen als bruggen ingebouwd zijn. Maar soms is inbouw echt een uitkomst, zo ook in dit geval, het kan eigenlijk niet anders. Heeft u vragen neem gerust contact met ons op.

Dennis, en medewerkers van Autoschade Herstel Haarlemmermeer, veel werkplezier met deze prachtige aanwinst!Contact

Adam Smithweg 1
1689 ZW ZWAAG

 

T: 0228-561100
E: [email protected]

Bel mij terug:

Assortiment

Prijzen zijn exclusief BTW Copyright 2024 - MSH Equipment