Dienstverlening uitgebreid met nieuw Wheel Restore apparatuur bij Van Eeden

“Uitbereiding van dienstverlening in autoschadeherstel betekent continue focussen op ontwikkeling en vernieuwing”.

Een goede kop koffie en ontvangst met een glimlach zijn de eerste indrukken, die zoveel zeggen over de bedrijfsvoering en presentatie. In de smetteloze werkplaats staat een complete Wheel Restore Line van HBC opgesteld. Het nieuwste paradepaardje van Nico van Eeden

De geavanceerde computergestuurde freesmachine baant zich een lijn over een exclusieve, maar beschadigde Audi velg. Met een secuurheid tot op de tiende van een millimeter ontstaat er een hoogglanzend oppervlak. De forse stoeprandbeschadiging is nergens meer terug te zien. Velgen zijn hét sieraad voor de moderne auto, een beschadiging is een ergernis en doet afbreuk aan het totaalplaatje. Vernieuwen is vaak erg duur of een velg is simpelweg niet meer leverbaar. 

“Met de Wheel Restore line van HBC zijn we in staat een beschadigde velg weer als nieuw te maken en dat tegen een zeer scherpe prijs. Als autoschadeherstelbedrijf willen we ook deze dienst aanbieden, naast de al bestaande services die de klant van ons gewend is. Schadeherstel in al zijn facetten in eigen huis daar gaat het om. Heeft u een velg die beschadigd of krom is? bij ons bent u aan het juiste hersteladres”. 

MSH-Equipment feliciteert Schadenet Van Eeden met de Wheel Restore Line van HBC!Contact

Adam Smithweg 1
1689 ZW ZWAAG

 

T: 0228-561100
E: info@msh-equipment.nl

Bel mij terug:

Assortiment

Prijzen zijn exclusief BTW Copyright 2022 - MSH Equipment