Compleet nieuwe velgenherstel straat voor Boekhorst Doetinchem

Enige tijd geleden is de ABS Boekhorst vestiging te Doetinchem voorzien van een complete lichtmetalen velgenherstel straat.

Dit omvat een HBC Straalkast, CNC afdraai apparaat en velgen richtapparaat. Verder is er ook aanvullende apparatuur afgeleverd, zoals de ATH Banden de-montage- en balanceer-apparaat en GYS Tig lasapparatuur

Na een oriënterend bezoek eind vorig jaar van de operationele Boekhorst directie mochten wij deze order noteren. De levering is nog net gelukt in 2021, de afronding heeft begin 2022 plaats gevonden. 

Ook heeft onze trainer Bas op locatie een training gegeven, vooral gericht op het CNC diamond cut velg freesapparaat. Zo zijn de werknemers meteen op de hoogte van de mogelijkheden van de machine en kunnen ze meteen aan de slag! 

De Boekhorst groep heeft nu de mogelijkheid de beschadigde lichtmetalen velgen (gepolijst en gekleurd) in eigen beheer te herstellen!

Heeft u ook interesse in één van deze prachtige machines? Kijk op onze site of neem contact op met één van onze buitendienstmedewerkers om u te informeren over alle mogelijkheden. 

Contact

Adam Smithweg 1
1689 ZW ZWAAG

 

T: 0228-561100
E: info@msh-equipment.nl

Bel mij terug:

Assortiment

Prijzen zijn exclusief BTW Copyright 2022 - MSH Equipment