Autoschadeservice van Eijck investeert in de toekomst.

Autoschadeservice van Eijck is al meer dan 25 jaar een tevreden gebruiker van de Spanesi mallen richtbank. Hij was dan ook erg blij met het feit dat MSH equipment de vertegenwoordiging van dit innovatieve Italiaanse merk richtapparatuur op zich genomen heeft na lange tijd van afwezigheid in Nederland.

Met name de directe mogelijkheid (en niet te hoeven wachten op huurmallen) om voor ieder merk en model auto de mallen op te bouwen is uniek in de autoschadeherstel volgens Casper van Eijck

Casper is met z’n bedrijf recent toegetreden als Focwa lid. Hij verwacht dat binnen afzienbare termijn de WOK keuringen aan geselecteerde Focwa bedrijven wordt toegekend om de wachttijden bij de RDW keuringsstations terug te dringen. Hiervoor heeft hij een Spanesi Touch 4.0 3D meetsysteem bij MSH equipment aangeschaft, naast de 2 al bestaande Spanesi richtbanken in zijn werkplaats. Hiermee kan hij snel tot op de millimeter zijn eigen werk controleren maar in de toekomst ook herstelwerkzaamheden van collega’s. Hiermee creëert hij extra zekerheid voor de klant, die een volgens de fabrieksmaten herstelde auto terug krijgt, bevestigd op een rapport (geprint of digitaal). 

Naast het Touch 4.0 3D meetsysteem heeft hij tegelijkertijd een Spanesi Pull Up lijmsysteem aangeschaft. Met dit innovatieve systeem kunnen plaatwerkschades waarbij geen of weinig lakschade is ontstaan worden uitgedeukt zonder dat er een spotter aan te pas komt. Hierdoor voorkom je inbrandschade en excessieve warmte inbreng aan het plaatwerk en kan in veel gevallen de originele laklaag behouden blijven. Enige oefening is hierbij wel gewenst, vandaar de cursus die Casper en z’n zoon nog gaan volgen bij MSH equipment op deze set. 


Contact

Adam Smithweg 1
1689 ZW ZWAAG

 

T: 0228-561100
E: [email protected]

Bel mij terug:

Assortiment

Prijzen zijn exclusief BTW Copyright 2024 - MSH Equipment