ABS Peter Brouwers gaat voor kwaliteit.

ABS Peter Brouwers kiest voor nieuwe GYS BP LC puntlasapparaat. Tijdens de 2019 editie van de autoprof in Gorinchem kwamen een aantal medewerkers van ABS Peter Brouwers uit Roermond naar de stand van MSH equipment om zich te oriƫnteren voor nieuwe puntlasapparatuur. Bijna een jaar later is de keuze gevallen op de GYS BP.LG puntlasser. (Artikelnummer GY 023451)

Er is breed georiƫnteerd in de markt. Peter Brouwers was op zoek naar een apparaat wat gebruiksvriendelijk is, voldoet aan alle homologaties omdat er nogal wat merkerkenningen zijn en een apparaat waar men jaren mee vooruit kan.
Na een uitgebreide test is de keuze dus gevallen voor de Gys BP.LG. Tijdens de laatste test werd er een nieuw achtertussenpaneel ingelast van een Opel Corsa. Lijmen in combinatie met puntlassen; dat is het voorschrift. Bijzonder bij deze Opel Corsa is dat de trekhaak aan het achterscherm bevestigd zit. Er zitten 2 platen van 3mm in het achterscherm. Deze worden op een plaat van 3mm gelast. Een heftige puntlasklus maar voor de GYS BP.LG geen probleem, een mooie test.
De reden dat er voor deze puntlasser is gekozen, zijn met name de voordelen van de tang. De electrode kan ingetrokken worden in de tang en heeft een slag van 60 mm. Ideaal om met een electrodeset langs bijvoorbeeld een achtertussenpaneel te komen, er is ruimte genoeg.
Een andere reden is dat dit apparaat zichzelf kalibreert en iedere las gemeten wordt en gegarandeerd goed is. Er hoeft niets ingesteld te worden, iedere puntlas wordt door het apparaat berekend. Omdat dit puntlasapparaat beschikt over de allernieuwste microprocessor kan er snel achter elkaar door gelast worden. Peter Brouwers stelde als eis dat de puntlassen eenvoudig vastgelegd kunnen worden en in een dossier verwerkt worden. Via de software van de GYS BP.LG kunnen puntlassen per auto vastgelegd worden en via een SD kaart overgebracht naar de computer, een PDF bestand wordt gekoppeld aan het dossier.
Met de aanschaf van de nieuwe GYS BP.LG puntlasser is ABS Peter Brouwers op puntlasgebied klaar voor de toekomst.


Contact

Adam Smithweg 1
1689 ZW ZWAAG

 

T: 0228-561100
E: info@msh-equipment.nl

Bel mij terug:

Assortiment

Prijzen zijn exclusief BTW Copyright 2022 - MSH Equipment