Update Corona COVID-19 maatregelen

Update april 2021:
We blijven de komende periode voor u klaar staan. Na het maken van een afspraak en het dragen van een mondkapje, bent u van harte welkom voor een bezoek aan ons bedrijf. De trainingen die gepland staan, zijn opgeschort tot (voorlopig) na 27 april 2021. Als u zich hiervoor ingeschreven heeft ontvangt u hiervan persoonlijk bericht. 


06-03-2020:
Voorop staat dat we alle maatregelen van het RIVM strikt proberen op te volgen.

In de praktijk betekent dit voor u dat we via de gebruikelijke wegen bereikbaar zijn, nogmaals met in acht neming van alle maatregelen. 

Op kantoor is de bezetting minimaal maar kunnen we alle werkzaamheden uit blijven voeren en de service blijven geven die u van ons gewend bent.
Onze servicemonteurs blijven in nauw overleg met onze klanten onderhoud uitvoeren en storingen verhelpen onderweg. We proberen de veiligheidskeuringen die gepland staan zoveel mogelijk uit te blijven voeren. We overleggen wel van te voren of er geen risico’s zijn voor onze medewerkers. Het is fijn om te merken dat bedrijven hier goed rekening mee houden zodat onze mensen de minimaal 1½ meter afstand goed in acht kunnen nemen.
De verkoopadviseurs werken van huis uit. U kunt ze via de gebruikelijke wijze bereiken. Eventueel is een video call mogelijk, soms makkelijk om iets visueel te maken.
We hebben een ruime magazijnvoorraad dus op enkele kleine uitzonderingen na hebben we nog weinig leveringsproblemen.

We wensen iedereen veel sterkte en wijsheid toe en bovenal blijf gezond!


Contact

Adam Smithweg 1
1689 ZW ZWAAG

 

T: 0228-561100
E: info@msh-equipment.nl

Bel mij terug:

Assortiment

Prijzen zijn exclusief BTW Copyright 2021 - MSH Equipment