Training kunststof lassen

Wilt u meer kunststof gaan herstellen en uw rendement verbeteren?
Voor de training van 2 februari 2021 zijn nog plekken beschikbaar!
Klik hier voor meer informatie en inschrijven.

De training wordt in kleine groepjes van maximaal 6 mensen gegeven en is gericht op dat wat in de dagelijkse praktijk voorkomt.
Tijdens de laatste training was Justin Broekkamp van Regio Autoschade uit Almelo een van de deelnemers. We vroegen Regio Autoschade naar hun ervaring: 
“Justin vond de cursus waardevol en heeft veel nieuwe/ andere methoden opgedaan.
Cursus was positief”

Tijdens de training, die bestaat uit een deel theorie maar een groot deel praktijk training, wordt geleerd waarom het kunststof lassen soms niet hecht.
Ook zijn er verschillende praktijk opdrachten waar geleerd wordt om niet alleen een scheur te herstellen maar ook delen die weg zijn nieuw te maken. Wat kan wel en wat mag absoluut niet met kunststof. Waarom hecht op b.v. een Skoda of BMW bumper (PP/EPDM) het lasdraad niet.

Zeker is dat er veel te weinig bumpers gerepareerd worden. Soms begrijpen we niet waarom een bumper vervangen wordt. Argument is vaak dat de bumper niet zo duur is.
Maar is dat zo? Op het onderdeel zit geen marge en bij reparatie volstaat het soms om een deel van de bumper te spuiten. Als we dan doorvragen is het eerlijke antwoord vaak dat het na lassen toch niet goed vast zit. Er is geen vertrouwen in de reparatie. Herkent u dit? Dan is het tijd voor een praktijkcursus kunststof lassen.
Contact

Adam Smithweg 1
1689 ZW ZWAAG

 

T: 0228-561100
E: info@msh-equipment.nl

Bel mij terug:

Assortiment

Prijzen zijn exclusief BTW Copyright 2021 - MSH Equipment