• Inloggen
  • 0 Items
    Uw bestellijst is leeg
Compleet in schadeherstelapparatuur

Nieuwbouw project autoschade Dickhof Elburg

Eind 2010 verhuist Autoschade Dickhof naar een nieuw pand. Kort na oplevering vond er echter brand plaats, waardoor men in de zomer van 2011 zijn intrek heeft genomen in een nieuw pand met nieuwe apparatuur.

Nieuwsbouwproject autoschade Dickhof

Eind 2010 heeft Autoschade Dickhof een nieuwbouwpand betrokken in Elburg. Enkele weken na oplevering gebeurde er een ramp, een brand trof het pand en er was enorme schade. In de zomer van 2011 is alles opnieuw opgetrokken en is er een prachtig nieuw pand met een nieuwe inrichting. 

Autoschade Dickhof werkt met 6x Silver X-2501 schaarhefbruggen voor de de- en montage. Op de voorbewerking staan 3x X-2503RV hefbruggen. Voor diagnose en technische werkzaamheden is er een ATH hefbrug met dorpelopname, type AT 630303. Voor werkzaamheden aan campers en bedrijfswagens is er een inbouwschaarhefbrug met wielvrijsysteem van 4500 kg, type AT 631004.
Alle lasapparatuur is van GYS. Zo is er een compleet uitdeukstation, de GysLiner, met daarnaast losse staal en aluminium spotters. Voor puntlassen is er een watergekoeld PTI puntlasapparaat en een aantal Mig/Mag machines ,waaronder een T3, voor het lassen van dun aluminium en hardsolderen. Op alle werkplekken zijn haspels gemonteerd voor perslucht en stroom.

 

 

Prijzen zijn exclusief btw
© Copyright 2019 - MSH Equipment