• Inloggen
  • 0 Items
    Uw bestellijst is leeg
Compleet in schadeherstelapparatuur

Nieuw: SPOT LIFT Pro

Herkent u het? Even snel een bumper demonteren of schuren maar er is geen brug beschikbaar? De SPOT LIFT Pro is hiervoor de oplossing. Waarom vraagt u zich af?

Herkent u het? Even snel een bumper demonteren of schuren maar er is geen brug beschikbaar?
De SPOT LIFT Pro is hiervoor de oplossing. Waarom vraagt u zich af?
Met de SPOT LIFT Pro verhoogt u de productiviteit aanzienlijk! De Spot lift is op elke plek in de werkplaats te gebruiken, voor zowel de voor- als achterzijde van de auto. De SPOT LIFT Pro heeft  een ideale werkhoogte van 1500 mm zodat men in een perfecte werkhouding overal goed bij kan. Geschikt voor o.a. de- en montagewerkzaamheden aan zowel de voor- en achterzijde van de auto.
De rubber opnamepads van de SPOT LIFT Pro zijn in breedte en hoogte te verstellen waardoor iedere auto er op past. De opname hoogte is slechts 14 cm.


De SPOT LIFT Pro is zeer stabiel, mede dankzij de solide constructie en de robuuste wielen.   Daarnaast heeft de SPOT LIFT Pro twee zwenkwielen, waardoor deze gemakkelijk onder de auto en door de werkplaats heen te manoeuvreren is. De bedieningsstang is verstelbaar waardoor deze nooit in de weg zit tijdens werkzaamheden.  Bovendien is de SPOT LIFT Pro pneumatisch waardoor hij ook in de spuitcabine gebruikt mag worden. De SPOT LIFT Pro is geschikt voor zowel personen- als bedrijfswagens tot een maximaal gewicht van 2500 kg.

Lees meer

 

 

Nieuwsarchief

 

Prijzen zijn exclusief btw
© Copyright 2020 - MSH Equipment