• Inloggen
  • 0 Items
    Uw bestellijst is leeg
Compleet in schadeherstelapparatuur

Kennismaking met MSH equipment.

In september 1996 is MSH equipment van start gegaan. Aanvankelijk werd gestart in een bedrijfspand van ca 300 m2 aan de Zaadmarkt in Zwaagdijk-Oost. De eerste importlijnen waren Uno Liner, Stanzani en Monaldi. Al gauw werd het programma uitgebreid en kwamen er meer lijnen bij. Hierdoor werd het pand te klein. In 2000 werd 2500m2 grond aangekocht vlak bij het oude pand. In de zomer van 2001 is een nieuw modern bedrijfspand van ruim 1350m2 in gebruik genomen aan de Appelmarkt

Het bedrijfspand van MSH equipment

 

Nieuwe bedrijfspand
Het nieuwe bedrijfspand heeft een ruim magazijn met een aparte expeditie ruimte voor in- en uitgaande goederen. Op de eerste verdieping zijn de kantoren voor verkoop, administratie en technische dienst.
Beneden is een showroom van bijna 200m2. Hier is een belangrijk deel van het leveringsprogramma te zien en kan gedemonstreerd worden.

Visie
MSH equipment onderscheidt zich in de markt door een compleet assortiment equipment aan te bieden speciaal gericht op de autoschade herstel branch. Bij het samenstellen van het assortiment ligt de nadruk op een goede prijs/kwaliteit verhouding. Regelmatig worden er innovatieve producten aan het assortiment toegevoegd.
Onze medewerkers worden veelvuldig getraind, o.a door fabrikanten die we vertegenwoordigen in Nederland. Klanten kunnen rekenen op een goede voorlichting en advies waardoor zij de juiste keuze kunnen maken bij aanschaf van apparatuur

MSH team
Een bedrijf kan pas optimaal presteren als alle medewerkers een goed team vormen. Op dit moment zijn er bij MSH 8 medewerkers. Een klein, maar goed georganiseerd team van mensen die graag klaar staan voor klanten, zodat deze zich ook echt klant voelen!

tel:  0228-561100                             
fax: 0228-561112                               mail: info@msh-equipment.nl

<<terug

Prijzen zijn exclusief btw
© Copyright 2018 - MSH Equipment