Oplevering apparatuur bij Stars Schadeherstel Den Haag

Na de levering van apparatuur voor hun vestiging in Zwaag (Hoorn) in 2018 heeft schadedirecteur Rik Hogeman van Stars Schadeherstel Den Haag weer gekozen voor MSH Equipment om hun nieuwe vestiging in Den Haag een goede start te laten maken.

De levering omvat o.a. een dubbele spuitreiniger en afvalstation van B Tec, waarvoor ook het afzuigleidingwerk door MSH Equipment is aangepast op de bestaande situatie, en een selectie spuitstandaards van FK-Teknik. 

De las- en uitdeuk-apparatuur van GYS bestaat uit een ArcPull aluminiumspotter op trolley, het nieuwste model uitdeukstation, de Dentstation Premium met Expert spotter, een T3 mig/mag lasapparaat met 3 lasprocessen (staal, koper en aluminium), een inductieheater en een ponsnagel station voor het realiseren van hybride verbindingen. De lasapparatuur wordt gecomplementeerd door het GYS BP LG Genius puntlasapparaat, met automaat modus waarin staal-dikte en -soort automatisch herkend wordt en het wisselen van de elektrode tangen zeer eenvoudig en snel kan gebeuren. 

Tevens is er een mooi lijm uitdeuksysteem (Pull UP Light) van Spanesi geleverd waarmee de daarvoor geschikte schades aan stalen of aluminium delen zonder lakverwijdering en/of inbranding van een spotter hersteld kunnen worden. Verder is er een selectie aan klein- en hand-gereedschappen en richtbank toebehoren geleverd. 

Maurice Muller en collega‚Äôs van Stars Schadeherstel Den Haag, succes met jullie nieuwe werkplaats inrichting!

Contact

Adam Smithweg 1
1689 ZW ZWAAG

 

T: 0228-561100
E: info@msh-equipment.nl

Bel mij terug:

Assortiment

Prijzen zijn exclusief BTW Copyright 2021 - MSH Equipment