Spanesi richtbank in gebruik

Soms krijgen we enthousiaste berichten van klanten, in dit geval van Andre Bleyenberg die we graag delen.

Een aantal maanden terug heeft Autoschade Bleyenberg in Hapert een nieuwe Spanesi richtbank met universeel mallenset en Touch elektronisch meetsysteem aangeschaft.

Op de Spanesi richtbank  staat een Mustang waar de twee voorste chassisbalken van vervangen moesten worden. Een behoorlijke schade, waarbij het natuurlijk heel belangrijk is dat alles exact op maat gerepareerd wordt. Omdat autoschade Bleyenberg het complete universele mallensysteem heeft, kan hij direct aan de slag en hoeft hij niet op mallen of opspanklemmen te wachten. Eerst wordt de auto verankerd en recht op de bank gezet met 4 opspanpunten. Daarna wordt er daar waar gewenst een mal opgebouwd volgens tekening van Spanesi en kan er gericht worden. De nieuwe delen die ingelast moeten worden kunnen met de mallen exact op de juiste maat neergezet worden. Grote voordeel is dat het een richt en las mal is. Het deel staat stevig verankerd op de millimeter nauwkeurig, de auto zal na reparatie exact volgens fabrieksmaten weer gerepareerd zijn.

Na reparatie wordt de auto met het elektronische meetsysteem nagemeten. Een stukje eindcontrole maar ook vastlegging van het dossier, alle meetpunten worden vastgelegd en er komt een professioneel rapport dat de auto weer exact volgens fabrieksspecificatie gerepareerd is.

Andre Beyenberg geeft letterlijk aan: Top bank, ben er blij mee!

De eigenaar van de Mustang kan weer veilig de weg op!

Contact

Adam Smithweg 1
1689 ZW ZWAAG

 

T: 0228-561100
E: info@msh-equipment.nl

Bel mij terug:

Assortiment

Prijzen zijn exclusief BTW Copyright 2021 - MSH Equipment