Installatie Uno liner richtbank bij Schadenet Kranenburg

Bij Schadenet Kranenburg is eind april een nieuwe Uno Liner oprijbank geïnstalleerd.

De keuze is op Uno Liner gevallen omdat dit een mooie combinatie is van werkplek en richtbank. Een kleine schade kan hier snel op gericht worden. De auto kan snel met een trekband verankerd worden voor licht trekwerk, moet er zwaarder getrokken worden dan staat de auto snel vast in de dorpelklemmen.

Wat aansprak zijn de afneembare rijplaten, is er b.v. een dorpelschade dan kunnen er zo een paar platen worden weggehaald. De auto blijft op zijn wielen staan maar er kan perfect aan een dorpel gewerkt worden met een uitdeukstation. Omdat de bank zo laag is, slechts 13cm en relatief compact, 4 mtr lang, past de richtbank perfect op de werkplek. MSH equipment heeft de bestaande 2 koloms brug verplaatst en op deze plek staat nu de Uno Liner richtbank.

De mannen in de werkplaats zijn blij met deze investering omdat het werk sneller en gemakkelijker gaat. Een kleine schade kan nu snel en effici├źnt gericht worden. Omdat het een ideale werkplek is, is de Uno Liner oprijbank altijd in gebruik. Heel prettig is dat de hefhoogte zo hoog is, bijna 1600mm.


Contact

Adam Smithweg 1
1689 ZW ZWAAG

 

T: 0228-561100
E: info@msh-equipment.nl

Bel mij terug:

Assortiment

Prijzen zijn exclusief BTW Copyright 2021 - MSH Equipment