Autoschadeherstelapparatuur voor nieuwe vestiging

Schadenet Schellings Rosmalen is medio maart verhuisd naar hun nieuwe onderkomen aan de Vliertwijksestraat 42 te Rosmalen. Om dit nieuwe pand te voorzien van de juiste autoschadeherstelapparatuur, heeft Schadenet Schellings MSH equipment ingeschakeld om de juiste producten te leveren.

Schadenet Schellings Rosmalen is medio maart verhuisd naar hun nieuwe onderkomen aan de Vliertwijksestraat 42 te Rosmalen. Om dit nieuwe pand te voorzien van de juiste autoschadeherstelapparatuur, heeft Schadenet Schellings MSH equipment ingeschakeld om de juiste producten te leveren.

Schadenet Schellings is een schadeherstelbedrijf met vestigingen in Rosmalen en Berlicum. Vanuit hun beide vestigingen helpen zij dagelijks verschillende herstelwerkzaamheden uit aan voertuigen. Zo kunnen klanten bij hun terecht voor schadeherstel, cosmetisch herstel en caravanwandherstel. Daarnaast kunnen klanten bij Schadenet Schellings aankloppen voor het aanpassingen aan bedrijfswagens, zoals bijvoorbeeld het betimmeren van een nieuwe bestelwagen.

Nieuwe autoschadeherstelapparatuur

Om de herstelwerkzaamheden de komende jaren zo efficiënt en goed mogelijk uit te kunnen voeren is er voor gekozen om nieuwe autoschadeherstelapparatuur aan te schaffen. Zodoende is de kwaliteit over een langere periode gewaarborgd en kan gewerkt worden volgens de huidige veiligheids-, kwaliteits- en milieunormen.

In het nieuwe bedrijfspand is onderstaande autoschadeherstelapparatuur ingebouwd ten behoeve van de hefbruggen:

  • 2x ATH schaarbrug, type DSH 3000F, ingebouwd in de vloer, zodat de ruimte overzichtelijk blijft en er geen obstakels in de werkplaats zijn
  • 1x grote schaarbrug met rijbanen, type SH5000H, ingebouwd in de vloer. Met een max gewicht tot 5.000 kg ideaal voor het repareren van schade aan campers en grote bedrijfswagens
  • 2x Silver schaarhefbruggen, type X-2503RV, ideaal voor het voorbewerken van beschadigde auto’s en lichte bedrijfswagens tot max. 3.000 kg.

Onderstaand een overzicht van andere autoschadeherstelapparatuur welke is geleverd voor de compleet ingerichte mengkamer:

  • RVS combireiniger, type B-tec D800, RVS combireiniger voor het reinigen van volautomatische water gedragen spuiten en conventionele spuiten
  • RVS mengtafel, type B-Tec Painty02, robuuste en handige mengtafel om verf op te mengen en toebehoren te bewaren.
  • RVS handmatige spuitpistoolreiniger, type B-Tec Starter01, spuitpistoolreiniger in RVS voor het handmatig schoonmaken van verfspuiten

Specialist in autoschadeherstelapparatuur

MSH equipment is specialist op het gebied van autoschadeherstelapparatuur. Wij bieden het breedste assortiment producten in onze webshop en hebben daarnaast een uitgebreide showroom van 200 m2 waar verschillende autoschadeherstelapparatuur getest en bekeken kan worden.
Bel ons op 0228-561100 of maak gebruik van ons contactformulier.

Contact

Adam Smithweg 1
1689 ZW ZWAAG

 

T: 0228-561100
E: info@msh-equipment.nl

Bel mij terug:

Assortiment

Prijzen zijn exclusief BTW Copyright 2021 - MSH Equipment