• Inloggen
  • 0 Items
    Uw bestellijst is leeg
Compleet in schadeherstelapparatuur

Schadeherstel experience in Hardenberg

Innovatie, kennis delen en praktisch aan de slag is het motto op de Auto Prof vakbeurs in Hardenberg volgende week. Daarom hebben we deze keer een extra grote stand waar de nieuwste apparatuur te zien is. De apparaten staat klaar om gedemonstreerd te worden, maar u kunt ook zelf uitproberen. Voor deze beurs hebben we een unieke samenwerking met de trainers van het VOC. Zij verzorgen doorlopend demonstraties, delen hun kennis en geven graag uitleg aan u.

Er is echt veel aandacht geweest deze beurs om de bezoeker positief te verrassen. Naast onze stand is een spuitcabine werkend opgesteld waar live spuitdemonstraties gegeven worden. Daarnaast is een "schadeherstel café", een prachtige gelegenheid om collega's te ontmoeten, te netwerken en misschien contact te leggen met die freelancer waar u naar op zoek was. Kortom u mag deze beurs niet missen!

Zelf hebben we diverse innovaties. Voor One Day Repair nemen we de unieke SPOT LIFT Pro mee, ideaal om een auto snel op werkhoogte neer te zetten. Nieuw is de innovatieve Smart Puller, een geweldige uitbreiding op een uitdeukstation of spotter. Er is nog veel meer, maar dat houden we als verrassing.

We nodigen u bij deze persoonlijk uit en hopen u te ontmoeten.

Auto Prof 2017:

Dinsdag 17 oktober openingstijden 15:00 - 22:00 uur
Woensdag 18 oktober openingstijden 15:00 - 22:00 uur
Donderdag 19 oktober       openingstijden 15:00 - 22:00 uur

Evenementenhal Hardenberg
Energieweg 2
7772 TV Hardenberg

Vraag hier uw gratis toegangskaarten aan.


Tot ziens op de stand van MSH equipment, nummer 406.


Namens het MSH team,

Marcel Martens

 

 

Nieuwsarchief

 

Prijzen zijn exclusief btw
© Copyright 2017 - MSH Equipment